Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Arad 25 Zile

Vremea Arad 25 Zile. Prognoza a caracterului vreme și de condițiile meteorologice: Arad, vizualizaţi vremea de astăzi. Vremea în moldova, prognoza meteo în moldova, starea vremii în moldova, datele vremii ale moldovei, 3, 7, 10 zile. Soarele răsare la 07:48 și apune la 17:50. Vremea in arad, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in arad, romania si in lume prin vremea.com.

Arhiva meteo la staţia meteorologică ( +13.3 °c+56 °f ). Astăzi se aşteaptă +18.+11 °c°f, +64.+52 °c°f, fara precipitaţii, ceaţă, vânt slab. Soarele răsare la 07:48 și apune la 17:50. Vremea in arad pentru astăzi, mâine și săptămâna. Vremea in ploiesti judetul prahova, prognoza meteo pe 7 zile_09.0217.

Coronavirus Pacient Cu Covid 19 Din Arad Declarat Vindecat După Două Luni De Spitalizare și 25 De Zile In Care A Fost Intubat și Ventilat Mecanic B1 Ro
Coronavirus Pacient Cu Covid 19 Din Arad Declarat Vindecat După Două Luni De Spitalizare și 25 De Zile In Care A Fost Intubat și Ventilat Mecanic B1 Ro Source from : https://www.b1.ro/stiri/eveniment/coronavirus-pacient-cu-covid-19-din-arad-declarat-vindecat-dupa-doua-luni-de-spitalizare-si-25-de-zile-in-care-a-fost-intubat-si-ventilat-mecanic-332008.html
Vremea in arad, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in arad, romania si in lume prin vremea.com. Astăzi se aşteaptă +18.+11 °c°f, +64.+52 °c°f, fara precipitaţii, ceaţă, vânt slab. Soarele răsare la 07:48 și apune la 17:50. Longitudine, latitudine și coordonatele gps ale. Vremea in arad _ vremea.com12.09.17.

Temperatura și umiditatea aerului, presiunea, viteza și direcția vântului, precipitații, răsărit de soare, apus de soare, rasaritul lunii, luna set.

Vânt e între 15 şi 25 km/h. Starea vremii de la ora 12:00 joi, 25 februarie 2021. Dacă vremea din ziua de 7 martie va fi una aspră, cu o dimineață foarte friguroasă, atunci ne putem aștepta la vreme rece cât de curând și ne așteaptă posibile înghețuri de la începutul acestei luni și pâna la mijlocul lunii martie. Soarele răsare la 07:48 și apune la 17:50. Astăzi se aşteaptă +18.+11 °c°f, +64.+52 °c°f, fara precipitaţii, ceaţă, vânt slab.

Vremea în moldova, prognoza meteo în moldova, starea vremii în moldova, datele vremii ale moldovei, 3, 7, 10 zile. În zilele de weekend, pe străzile capitalei va circula un troleibuz turistic. Arhiva meteo la staţia meteorologică ( +13.3 °c+56 °f ). Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Vremea in arad, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in arad, romania si in lume prin vremea.com.

Incă O Tură De Ploaie Apoi Vreme Acceptabilă Pană Duminică Special Arad Ultimele știri Din Arad
Incă O Tură De Ploaie Apoi Vreme Acceptabilă Pană Duminică Special Arad Ultimele știri Din Arad Source from : https://specialarad.ro/inca-o-tura-de-ploaie-apoi-vreme-acceptabila-pana-duminica/
Vremea azi in arad, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in arad. Vremea in arad arad are o temperatura minima de 13 ºc si maxima de 22 ºc. Vântul e se va transforma în v cu valori între 15 şi 25 km/h. Cutremur puternic la frontiera dintre mongolia şi rusia. Ziar online cuprinzând știri din arad, din țară și străinătate, investigații de presă și reportaje locale, sport, cultură, opinie, pamflete, administrație și monden.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele prognozei meteo este aproximativ de 80%.

Vremea maine, miercuri, 17 februarie 2021. Încărcarea vremii timp de 10 zile arad, românia. Prognoza a caracterului vreme și de condițiile meteorologice: Vremea in arad pentru astăzi, mâine și săptămâna. Vremea azi in arad, starea vremii maine in arad, prognoza meteo pe 7 zile pentru arad.

Prognoză meteo pentru o zi. Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele prognozei meteo este aproximativ de 80%. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la arad. Azi, joi 22 octombrie 2020 puteți vedea răsăritul soarelui la ora 08:01:59 și apusul la 18:35:46. Vremea azi in arad, starea vremii maine in arad, prognoza meteo pe 7 zile pentru arad.

Vremea In Arad și Județul Arad
Vremea In Arad și Județul Arad Source from : https://vremea.ido.ro/Arad.htm
Decimal (world geodetic system wgs84) :decimal minutes (global positioning system gps) :degrees, minutes, seconds Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la arad. Arhiva meteo la staţia meteorologică ( +13.3 °c+56 °f ). Astăzi e luni, 8 februarie 2021. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate.

Vremea in arad pentru astăzi, mâine și săptămâna.

7 zile 10 zile vremea pe hartă. Arad, vizualizaţi vremea de astăzi. Vânt e între 15 şi 25 km/h. Ziar online cuprinzând știri din arad, din țară și străinătate, investigații de presă și reportaje locale, sport, cultură, opinie, pamflete, administrație și monden. Vântul e se va transforma în v cu valori între 15 şi 25 km/h.

Posting Komentar untuk "Vremea Arad 25 Zile"