Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Buzau Maracineni

Case De Vanzare Buzau Maracineni

Casa situata in iasi , zona visani (castelul grecilor ) are o suprafata utila de 100 mp pe un teren de 205 mp compusa din 3 camere si dependinte. Descopera 6 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la maracineni, buzau (comuna).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Casa de vanzare 5 camere in maracineni, suprafata utila: Casa de vanzare in constanta, zona policlinica cfr spre autogara(gara) supr.teren177 m2, suprafata. Vezi 11 rezultate pentru case de vanzare maracineni buzau la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 24.971 eur.

Maracineni 18 Prima Casa Buzau
vizitati articolul complet aici : https://primacasabz.com/case/case-in-afara-orasului/maracineni/
Vezi aici 38 imobile de vânzare pentru vanzare case buzau, cu prețuri de la 23.000 €. Vand casa de locuit, eliberare in primavara, cu posibilitati de desfasurare a uno. Case si vile imobiliare buzau.

Afla primul care sunt cele mai noi anunturi adaugate in categoria case de vanzare in maracineni, buzau (comuna).

Mesajele tale in topul casutei destinatarului. Cumpar casa in judetul buzau in zona de deal sau munte.casa sa fie compusa din. Pretul de vanzare este de 96.000 euro.

Este foarte receptivşi este un companion bun pentru casa. Pensiune construită cu bun gust și cu materiale de calitate, camera cu mobilier de calitate, baia dotată cu obiecte sanitare de calitate superioara. Notificari in timp real daca scade pretul la anunturile tale favorite.

Vand Casa In Maracineni Anunturi Maracineni Buzau Imobiliare Case De Vanzare
vizitati articolul complet aici : https://www.buzau.net/anunturi-buzau/imobiliare/case-de-vanzare/vand-casa-n-maracineni-1428.html
Vand casa de locuit cu posibilitati de desfasurare a unor activitati comerciale poseda spatii comerciale la strada centrala pretabile pentru diferite activitati comerciale magazin bar birouri servicii etc cladirea contine 4 dormitoare 3 spatii comerciale 1 la parter si 2 la etaj. Casa de vanzare in vadu pasii (4km de buzau); Pensiunea casa runcu buzau (guest house) (romania) deals.

Vand casa de locuit cu posibilitati de desfasurare a unor activitati comerciale poseda spatii comerciale la strada centrala pretabile pentru diferite activitati comerciale magazin bar birouri servicii etc cladirea contine 4 dormitoare 3 spatii comerciale 1 la parter si 2 la etaj.

Explorează și case de vânzare! Curtile se vor preda amenajate cu gazon si vegetatie decorativa cu tuia. 188 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari.

Casa de vanzare130mp+anexe 70mp, pivnita, 1 baie, 3 camere, toate utilitatile conectate, mai multe. Este luminata noaptea si se vede din drumul judetean care traverseaza comuna, chiar si din municipiul buzau. Navighează printre cele 1262 de anunțuri disponibile pentru case de vânzare în bucurești.

Vand Casa Maracineni Brick7 Proprietati
vizitati articolul complet aici : http://imobiliare.brick7.ro/Vand+Casa+Maracineni
Case de vanzare în maracineni. Casa situata in iasi , zona visani (castelul grecilor ) are o suprafata utila de 100 mp pe un teren de 205 mp compusa din 3 camere si dependinte. Casa de vanzare 5 camere in maracineni, suprafata utila:

Vand casa de locuit cu posibilitati de desfasurare a unor activitati comerciale poseda spatii comerciale la strada centrala pretabile pentru diferite activitati comerciale magazin bar birouri servicii etc cladirea contine 4 dormitoare 3 spatii comerciale 1 la parter si 2 la etaj.

Navighează printre cele 1262 de anunțuri disponibile pentru case de vânzare în bucurești. Vanzare apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, situate in cel mai nou ansamblu rezidential din buzau. Casa situata in iasi , zona visani (castelul grecilor ) are o suprafata utila de 100 mp pe un teren de 205 mp compusa din 3 camere si dependinte.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Buzau Maracineni"